Container verhuur Utrecht

Container verhuur Utrecht bij u in de straat

Voor container verhuur Utrecht hoeft u niet verder te zoeken. U heeft de juiste partner gevonden. Zonder problemen en zonder vervelende voorwaarden leveren wij uw product.

Container verhuur Utrecht, de geschiedenis.
In de jaren dertig zijn containers als transporteenheid uitgevonden. Ze werden toen niet direct gebruikt, er moesten eerst kranen en schepen voor gebouwd worden. Toen deze gereed waren, konden producten in grote hoeveelheden getransporteerd worden zonder per stuk verplaatst te moeten worden.

Containerverhuur Utrecht als opslag

Dit handige systeem leent zich ook voor de opslag van artikelen. Als u bijvoorbeeld tijdens een verhuizing uw spullen op moet slaan, kunnen containers de oplossing zijn. Ze zijn waterdicht en stevig en kunnen daarnaast overal geplaatst worden.

Container verhuur Utrecht voor de bouw
Heeft u een bouwbedrijf en heeft u een oplossing nodig voor al uw bouwafval? Ook dan bent u hier op de juiste plaats. Naast dat wij particulieren voorzien van oplossingen, hebben wij ook een afdeling speciaal voor het bedrijfsleven. Wij hebben jarenlange ervaring in de containerverhuur.

Ook leveren wij verschillende basis bouwstoffen als zand, grind en grond. Bel ons eens voor een offerte van uw gewenste product.