Ophoogzand Almere

U bent bezig met een verbouwing en wilt een solide basis voor uw constructie neerleggen. Daarvoor heeft u ophoogzand Almere nodig!

Ophoogzand Almere: de mogelijkheden

Wij realiseren ons dat voor verschillende bouwwerken verschillende grondsoorten nodig zijn. Om aan de wens van onze klanten tegemoet te komen, bieden wij diverse soorten zand aan. Ophoogzand Almere kan u een container leveren met de volgende typen zand:

  • Vulzand
  • Voegzand
  • Speelzand
  • Metselzand
  • Vloerenzand

Voor het ophogen van grond wordt voornamelijk vulzand gebruikt, maar in specifieke situaties kan een andere soort effectiever zijn. Mocht u niet geheel weten welk type u nodig heeft, kunt u gerust onze medewerkers om advies vragen.

Onze speerpunten: snel, gemakkelijk en goedkoop.

Ophoogzand Almere wordt door MDK-containers vanuit Den Dolder geleverd. De centrale ligging van onze uitvalsbasis heeft als bijkomend voordeel dat we in staat zijn om op korte termijn te leveren. Binnen een dag kan een gevulde container met zand bij u voor de afgeleverd worden! Vanwege onze jarenlange ervaring en volumevoordelen die we hebben weten te bedingen bij onze leveranciers, kunnen wij u lage prijzen bieden.

Bij nadere informatie over ophoogzand Almere, kunt u altijd contact met ons opnemen.